KAYSERİ / KOCASİNAN - Erkilet Ali Osman Özel İlkokulu

Nis

Tüm sınılarımız "Birlikte okuyoruz" etkinliğine katıldı.

Nis

23 Nisan Çocuk Bayramını Coşkuyla kutladık.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü töreni okulumuzda yapıldı

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 100. YIL DÖNÜMÜ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

Ekm

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE FARKINDALIK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMAN/REHBER ÖĞRETMENİ TARAFINDAN BROŞÜR HAZIRLANDI.

Okulumuzda İlköğretim Haftası Büyük Coşkuyla Kutlandı

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı sene  sonu karne dağıtım töreni ilimiz protokol üyelerinin katılımıyla Okulumuzda gerçekleştirildi.

Törende protokol tarafından öğrencilere karneleri ile beraber çeşitli hediyeler verildi.

May

OKULUMUZ ERASMUS PROJESİ KAPSAMINDA PORTOKİZ LİZBONBONDA İŞBAŞI GÖZLEM HAREKETLLİĞİ

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösteriler, şiirler ve konuşmalarla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuzda ÇEDES Projesi kapsamında ihtiyaç sahipleri için gıda kolileri hazırlandı. Hazırlanan gıda kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Kızılay yetkililerine telsim edildi.

Ayrıca Kızılay gönüllüleri  okulumuzda öğrencilere Kızılayla ilgili bilgilendirme yaptılar. Emeği geçen herkese başta Kübra Nur AKTAŞ hocamız olmak üzere tüm öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü